به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)،دکترعباسعلی محرابیان در خصوص رژیم مناسب برای پیشگیری از بروز سرطان گفت: رژیم غذایی ضد سرطان روش مهمی در جهت کاستن از خطر ابتلای به سرطان است که میتوان با استفاده روزمره از این مواد تا حدودی از خطر ایجاد سرطان کاست.
وی ادامه داد: انجمن سرطان امریکا بطور مثال مصرف روزانه پنج نوبت سبزی و میوه و مصرف مقادیر متناسب مواد غذایی دیگر را که بتواند وزن مناسب را حفظ کند توصیه میکند. از طرف دیگر محققین برخی مواد را در جهت پیشگیری از سرطان موثر میدانند.
این متخصص گوارش در خصوص مصرف سیر و کاهش بروز سرطان گفت: مطالعات نشان داده است که افرادی که بیشتر سیر میخورند کمتر دچار انواع مختلف سرطان بهویژه در دستگاه گوارش ( مری-معده و روده بزرگ)میشوند.
وی گفت: بهنظر میرسد مواد موجود در سیر از فعالیت و اثر مواد دیگر ایجاد کننده سرطان جلوگیری میکند.معلوم نیست چه مقدار از این ماده باید استفاده شود ولی بهنظر میرسد که یکعدد سیر در روز کافی باشد.
محرابیان عنوان کرد: انواع توت فرنگی،توت سیاه ،تمشک حاوی موادی هستند (انتی اکسیدان) که قادرند موادی را که در فرایندهای داخل بدن تولید میشوند و رادیکالهای آزاد نامیده میشوند را خنثی کنند، این رادیکالها میتوانند به سلولهای بدن صدمه بزنند.
وی در پایان گفت: مواد موجود در این میوهها همچنین از رشد و انتشار سلولهای سرطانی جلوگیری میکنند.پس اگر میخواهید از فواید این میوهها در پیشگیری و ممانعت از پیشرفت سرطان استفاده کنید روزانه یک مشت پر از آنها میل کنید.(فارس)
نظر شما